pietenband

Pietenband bij uw intocht / uw bedrijf / uw school?

2020 is een raar jaar. Veel intochten worden afgelast en drukte moet vermeden worden.

En toch zijn er genoeg mogelijkheden! Zeker omdat de doelgroep van het Sinterklaasfeest de kinderen zijn. Zo kan een intocht van de Sint bijvoorbeeld als optocht langs verschillende wijken in plaats van op één locatie, maar als een route langs verschillende wijken. Met daarbij bijvoorbeeld een leuke pietenband op een kar of op een boot. De pietenband van de Niekarkse stroatklinkers hebben nog plek! De groep bestaat voor een groot deel uit jongeren onder de 18. Een voordeel omdat deze jongeren onderling geen afstand hoeven te bewaren.

Wij spelen een non-stop medley van traditionele Sinterklaasmuziek in een hippe uitvoering. We betrekken de kinderen met allerlei vermakelijke dansjes en grappen. Mocht u ons al kennen, vorig jaar hadden wij ook muziek in de medley die vooral bij de ouders bekend is, deze laten we tijdelijk weg om te voorkomen dat er groepen volwassenen spontaan polonaise gaan lopen of van links naar rechts gaan lopen.

Wij hebben vaak best veel roet op ons gezicht, maar in afstemming met de opdrachtgever willen onze pieten daar best een nat doekje overheen halen 😉

Wilt u ons graag hebben bij het Sinterklaasfeest op uw basisschool op 4 december? Laat het ons dan snel weten, want dan gaan wij met de scholen van onze pieten in overleg over het inzetten van het optreden als zijnde vervangende onderwijsactiviteit i.h.k.v. de leerplicht.

Neem contact met ons op om alle details te bespreken, wij denken ook graag met u mee!

Meespelen in de pietenband?

Speel jij niet bij het NSFC maar lijkt het je wel leuk om mee te spelen in onze pietenband? We zijn voornamelijk op zoek naar minderjarigen i.v.m. de anderhalvemeterregel, maar ook volwassenen die een instrument spelen die bij jeugd minder vaak voorkomt zijn welkom. Vul dan ook het onderstaande contactformulier in en we nemen contact met je op.

Pietenband formulier

[contact-form-7 id=”5977″ title=”pietenband_formulier”]