Play-in

Helaas moeten wij met grote teleurstelling meedelen dat het aantal aanmeldingen op dit moment na sluiting van de aanmeldtermijn onvoldoende is. De play-in zal daarom niet doorgaan. Het is ontzettend mooi om te zien dat verenigingen van vorig jaar zich weer hebben aangemeld en erg zonde dat we dit zaterdag niet kunnen doorzetten.Wat is de Play-in 4 YOUth?

Bij een play-in wordt voor één dag een groot en uniek jeugdorkest gevormd. De hele dag wordt onder leiding van een zeer inspirerend dirigentenduo, Bert Groothedde en Cor Pronk, een leuk programma ingestudeerd. De dag wordt afgesloten met een concert voor publiek.

Wie kan er meedoen aan de Play-in?

Iedereen die een instrument speelt dat voorkomt in een fanfare, harmonie of brassband kan meespelen. Je hoeft nog geen A niveau te hebben, maar moet wel al in een orkest (kunnen) spelen (bij twijfel, neem even contact met ons op). De play-in is voornamelijk gericht op jeugd, maar als je als volwassene net bent begonnen op een instrument of je speelt een instrument dat bij kinderen niet vaak voorkomt, zoals de bas of baritonsax, ben je ook van harte welkom.

Kosten

De kosten bedragen €10,- inclusief lunch en ranja. Na het concert is er gelegenheid om tegen betaling patat en snacks te bestellen.

Locatie en parkeren

De Kids-Playin is in gebouw ‘Samenspel’ aan de Watergoorweg 48, in Nijkerk. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid voor het gebouw.